Navigáció: tovább lépés

INSHOP4


Minden eshop egyedi

Rugalmas kezelhetőség és megnyerő külső
A Zoner INSHOP 4-el a legmerészebb elképzeléseit is megvalósíthatja mind a kezelhetőség, mind pedig a megjelenés területén. Az alkalmazás olyan, teljes mértékben nyitott megoldást nyújt, melyet rugalmassága és testreszabhatósága révén az igények széles körének felel meg, és jól skálázható. Ahogy növekszik és terjeszkedik a vállalkozás, úgy bővítheti az eshopját is.

Sokéves beépített tapasztalat

A Zoner INSHOP4 egy új továbbfejlesztése a sikeres és jó ideje használatban levő INSHOP terméknek. Az új szoftver tartalmazza és kihasználja az elődeinek a használata során megszerzett több éves tapasztalatokat. Minden marketing és e-kereskedelmi tapasztalatunkat, a legújabb technológiával ötvözve építettük be a termékbe (ASP (dot)NET).

Jól használható marketing eszközök

Tartalmazza a SEO (Search Engine Optimization) támogatást, mely maradéktalanul megvalósított a Zoner INSHOP4-ben. Ma már életképtelen az a vállalkozás, amely nem kap visszajelzést a fogyasztóitól, ügyfeleitől. Ezért az e-shop tartalmaz statisztikákat is. A mindennapi munkához az INSHOP4 tartalmazza a Mailing modult, mely az információk és ajánlások automatikus továbbítására szolgál.

Értékesítés a nemzetközi piacon

A szoftver teljes mértékben támogatja a nemzetközi piacon való megjelenést és a határok nélküli értékesítést. Számos nyelv közül választhat, amelyen kínálni szeretné a termékeit. Beállítható az alkalmazott pénznem, és természetesen a szállítás feltételei is.


Az INSHOP4 szoftver két részből áll. A kliens oldali részt arra a számítógépre kell telepíteni amelyről használni akarjuk a webshop programot. Ez rész angol nyelven letölthető a http://www.inshop.cz/help/setup_4_1_5_eng.execímről. A másik rész a szerveren fut, és szükséges a webshop működéséhez. Ennek az ára 23 990 Ft /hó és megrendelhető az alábbi linkra való kattintással.

Megrendelés


EU Domain Regisztráció

Regisztráljon európai domain nevet most kedvező áron az akkreditált .eu regisztrátornál!

Most 2 160 Ft
Új EU domain regisztráció és áthelyezés.

InPage Szolgáltatás

InPage egyedülálló egyszerűségének és gyorsaságának köszönhetően a weboldalak szerkesztése percek alatt kész.

9 990 Ft
InPage