Navigáció: tovább lépés

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Mit jelent a name szerver szolgáltatás?

A domain nevek és az IP címek összerendelését végzik az úgynevezett name szerverek. Az elsődleges name szerver tartalmazza a szerkesztett zónát, míg a másodlagos name szerver ennek tükrözése. A két szerver fizikailag külön hálózaton kell üzemeljen. A name szervereket a domainhez biztosíthatja a Zoner Kft., mint szolgáltató vagy más szerverek is megadhatók, ezesetben azokat emailben kell megküldeni, hogy be tudjuk azokat állítani.

Mit jelent az URL átirányítás?

Az URL átirányítás lényege, hogy Ön bejegyzett domain neve alatt saját webszerver üzemeltetése nélkül is fenntarthatja weboldalát. Az átirányítás segítségével a domainnévhez tetszőleges weblapra mutató internet cím (URL) rendelhető, így akár egy ingyenes szolgáltatónál elhelyezett oldal címe is. Bővebben a szolgáltatásról itt olvashat: URL átirányítás

Hol kaphatok további segítséget?

Kizárólag e-mailben tudunk támogatást nyújtani a szolgáltatáshoz az admin@zoner.hu e-mail címen vagy a +36 21 381 4305-ös vagy a +36 20 234 3883-as telefonszámom.

Mikor indul a regisztrációs folyamat?

A Zoner Kft. akkor indítja el a regisztrációs folyamatot, amikor a domainregisztráció rendelést követően megküldött számla befizetése a Zoner Kft. számlájára megérkezik.

Hogyan tudom befizetni az éves fenntartási díjat?

Az éves fenntartási díj banki átutalással egyenlíthető ki. kKészpénzes vagy on-line fizetésre nincs lehetőség. Utaláskor kérjük tüntessék fel a befizetésre kerülő számla sorszámát a közleménybe. A regisztrációs díjat a Zoner Kft. nevére, vezetett számlára kell befizetni. A számla adatait itt találja: banki információk.

Mennyi ideig tart a regisztráció?

Ez sok mindentől függ. Ez ügyben, konkrét domain megadásával, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Hogyan értesülök, hogy megtörtént a bejegyzés?

A domain adminisztratív és technikai kontaktszemélyei a regisztrált e-mail címükre értesítést kapnak a sikeres regisztrációról.

Előfordulhat-e, hogy nem tudják teljesíteni domainregisztrációs igényemet?

Igen, ennek több oka is lehet. Előfordulhat, hogy éppen foglalttá vált a név vagy nem felel meg a szabályzatnak. A Zoner Kft. szolgáltatóként fenntartja a jogot, hogy indoklás nélkül visszautasítsa adott név/nevek bejegyzését.


EU Domain Regisztráció

Regisztráljon európai domain nevet most kedvező áron az akkreditált .eu regisztrátornál!

Most 2 160 Ft
Új EU domain regisztráció és áthelyezés.

InPage Szolgáltatás

InPage egyedülálló egyszerűségének és gyorsaságának köszönhetően a weboldalak szerkesztése percek alatt kész.

9 990 Ft
InPage