Navigáció: tovább lépés

Regisztrálható új domainek: .TAX .CASH .FUND .INVESTMENTS .HAUS

(Győr, 2014.8.18.) Legfelsőbb rendű domainek szabad regisztrációja. .TAX, .CASH, .FUND, .INVESTMENTS domainek, amelyek főleg befektetési és pénzügyi tanácsadásnál, vagy a világgazdaság információinak modern bemutatásánál érdemes kihasználni. Ezekkel a domainekkel egybekötve vezetjük be a .HAUS domaint is. Ezeket és további domaineket a nemzetHost.hu oldalon ettől a héttől szabadon regisztrálhatóak.


ÚJ Nemzetközi TLD DOMAINEK

Ki regisztráltathatja domaineket?

Használja ki ezt a nagyszerű lehetőséget, regisztráltasson nemzetközi TLD domaint; most több mint 100 fajta nemzetközi TLD domain áll a rendelkezésére. Fejezze ki érdeklődési illetve aktivitási körét vagy a vállalata irányágát. Az új domainek regisztrációja nincs feltételekhez kötve és így bárki szabadon regisztráltathatja!

ITT REGISZTRÁLJON: ÚJ TLD DOMAINEK

Regisztrálható új domainek

Pénzügyi, gazdasági információk - .TAX, .CASH, .FUND, .INVESTMENTS

Ingatlan információk, háztartás - .HAUS

Ezeket a domaineket is régisztráltathatja már

.UNIVERSITY, .WORKS, .GURU, .EXPERT, .MEDIA, .EMAIL, .COOL, .PUB ... és további új TLD domainek, mint amelyek a múlt héttől regisztrálhatóak - Új domainek .care .surgery .dental .clinic.

Több mint 100 nemzetközi domain a Zoner Kft. kínálatából

További TLD domainek megjelenése van tervbe véve, amelyek fokozatosan jelennek majd meg a NemzetHost.hu kínálatában. Ne halassza el a lehetőséget, fejezze ki érdeklődési illetve aktivitási körét vagy a vállalata irányágát.

Csak olyan új gTLD domaineket lehet regisztráltatni, amelyek az ICANN szervezete elismert és átestek a Sunrise Period és Early Access fázisain.


EU Domain Regisztráció

Regisztráljon európai domain nevet most kedvező áron az akkreditált .eu regisztrátornál!

Most 2 160 Ft
Új EU domain regisztráció és áthelyezés.

InPage Szolgáltatás

InPage egyedülálló egyszerűségének és gyorsaságának köszönhetően a weboldalak szerkesztése percek alatt kész.

9 990 Ft
InPage