Navigáció: tovább lépés

Partnerprogramunk

Néhány, a partneri viszonnyal kapcsolatos kérdésre találhatja meg itt a választ. Ha nem találta meg kérdésére a választ, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot .

Hogyan válhatok partnerrévé a nemzetHost.hu regisztrátornak?

Partnerré válhat bárki, akinek már legalább 10 regisztrált domain neve van a nemzetHost.hu igazgatása alatt.
Kezdje el partneri kapcsolatát mielőbb e-mail elküldésével.

Hogyan kaphatom meg a legelőnyösebb árakat?

Ha érdekli Önt a partneri kapcsolat és szeretné áthozni a doménjeit a nemzetHost igazgatása alá, küldjön egy e-mailt és az adminisztrációs központban a legalacsonyabb árakat számítjuk, akkor is ha még nem érte el a megfelelő domain mennyiséget a legkedvezőbb árakhoz.
Azonban ha 2-3 hónapon belül nem éri el a megfelelő mennyiséget a legjobb árakhoz, a végső árakat a standard árlista szerint számítjuk.

Használhatják a kiegészítő csomagot klienseim is?

Igen, azok a szolgáltatások, mint a domain fenntartás, az E-mail vagy E-mail PRO használhatóak korlátok nélkül minden domain névre, amelyeknek DNS beállításai az igazgatásunk alatt vannak.
A partnereknek ugyanúgy lehet saját fenntartási oldaluk amelyet be lehet állítani mint alapértelmezettként a saját domain neveikre.

Hogyan vihetem át a domain neveket a nemzetHost.hu -hoz?

Az áthelyezést egyik technikusunk felügyelete alatt végezzük el. A megadott domain névlista szerint küldjük ki az igazoló e-mail leveleket, a szabályok szerint a kapcsolattartó címére. Az e-mailek visszaigazolása után hozzuk át a domain neveket a nemzetHost.hu igazgatása alá. Az e-mail leveleket a technikus vagy az adminisztrátor kapcsolattartó címére küldjük el. Más domain nevekre, pld. EU, SK, COM, NET speciális szabályok vonatkoznak. Ezekkel a domain neveket egyedileg foglalkozunk.

Milyen a kapcsolat van a nemzetHOST és a partner ügyfelei között?

Partnereink ügyfeleit nincs szándékunkban felkeresni, sem üzleti kapcsolatba lépni velük. Regisztrátorként biztosítjuk számukra a szolgáltatásainkat, és bizonyos esetekben a partnereink ügyfelei velünk vannak kapcsolatban. Például e-mailek vagy nyomtatványok kiküldésekor, vagy regisztrátor váltáskor.
Továbbá mint EU domain regisztrátor, az ügyfeleinknek küldünk figyelmeztető e-maileket a domain regisztráció lejáratának az idejére, vagy ha a domain név törlésre kerül.

Kínálhatom a nemzetHost szolgáltatásait más árakon?

Az árait a partner önállóan alakítja ki.

Ki fizeti a domain árát?

A domain árát mindig a partner fizeti, neki küldjük a számlát. A egyszerre történő fizetés egyszerűsíti az adminisztrációt és olcsóbb.

Kínálhatom a nemzetHost.hu szolgáltatásait a saját nevemen?

Igen, kínálhatja szolgáltatásainkat a saját nevén/cég nevén.


EU Domain Regisztráció

Regisztráljon európai domain nevet most kedvező áron az akkreditált .eu regisztrátornál!

Most 2 160 Ft
Új EU domain regisztráció és áthelyezés.

InPage Szolgáltatás

InPage egyedülálló egyszerűségének és gyorsaságának köszönhetően a weboldalak szerkesztése percek alatt kész.

9 990 Ft
InPage